Työkokeilupaikka metallipajalla

ILMOITUS TYÖKOKEILUTYÖPAIKASTA

Toimipiste ja osoite: Nivalan Työpajasäätiö

Yhteyshenkilö: Tuomas Sarjanoja

Puhelin ja sähköposti: 040 713 20 27, tuomas.sarjanoja@nivala.fi

TYÖPAIKKA JA VAATIMUKSET:

Tehtävänimike: Levyseppähitsaaja tai koneistaja

Taidot ja pätevyysvaatimus: Metallialan perustutkinto tai työelämässä hankitut vastaavat valmiudet

Työkokemusvaatimus: Jos perustutkinto niin työkokemus ei välttämätön. Muuten 1 vuotta.

Työajat pv/vko/kk: Sovitaan tapauskohtaisesti.

Tehtävän kuvaus: Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön metallityöpajalla ja yhteistyöyrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät ovat metallisten tuotteiden ja osien valmistamista erilaisten valmistusmenetelmien avulla.

Muuta: ASVA –projekti valmentaa yritysten työvoimatarpeisiin työntekijöitä. Valmentautuminen tapahtuu työkokeilussa tai työ-tai palkkatukityösuhteessa Nivalan Työpajasäätiöllä ja projektin yhteistyöyrityksissä. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen valmennusjakson jälkeen. Palkkatukioikeus voi helpottaa työllistymistä.

Yhteydenotot

Tuomas Sarjanoja

ASVA -projekti

Nivalan Työpajasäätiö

puhelin 040 713 2027

tuomas.sarjanoja@nivala.fi

Nivalan Työpajasäätiön ASVA -projekti hakee työkokeilijoita. Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön metallityöpajalla ja yhteistyöyrityksissä tehtävistä, työkokeilijakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät ovat metallisten tuotteiden ja osien valmistamista erilaisten valmistusmenetelmien avulla.

ASVA -asiakaslähtöinen valmennusprojekti on Nivalan Työpajasäätiön valmennusohjelma työnhakijoille ja yrityksille, joilla on työvoiman tarvetta. Motivoituneelle työkokeilijalle rakentuu mahdollinen työura kumppaniyrityksessä.

Nivalan Työpajasäätiön toteuttaa valmennusohjelman yhteistyössä projektista kiinnostuneen yrityksen ja TE –toimiston kanssa