Työkokeilupaikka puupajalla

ILMOITUS TYÖKOKEILUTYÖPAIKASTA

Toimipiste ja osoite: Nivalan Työpajasäätiö

Yhteyshenkilö: Tuomas Sarjanoja

Puhelin ja sähköposti: 040 713 20 27, tuomas.sarjanoja@nivala.fi

TYÖPAIKKA JA VAATIMUKSET:

Tehtävänimike: Rakennus- ja puusepäntuotteiden ja -komponenttien valmistaja

Taidot ja pätevyysvaatimus: Puualan perustutkinto tai työelämässä hankitut vastaavat valmiudet

Työkokemusvaatimus: Jos perustutkinto niin työkokemus ei välttämätön.

Työajat pv/vko/kk: Sovitaan tapauskohtaisesti.

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön puutyöpajalla ja yrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät liittyvät erilaisiin puu- ja massiivipuutuotteiden valmistukseen, levytuotteiden valmistukseen, töiden ja tuotteiden suunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen.

Muuta

ASVA –projekti valmentaa yritysten työvoimatarpeisiin työntekijöitä. Valmentautuminen tapahtuu työkokeilussa tai työ-tai palkkatukityösuhteessa Nivalan Työpajasäätiöllä ja projektin yhteistyöyrityksissä. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen valmennusjakson jälkeen.

Palkkatukioikeus voi helpottaa työllistymistä.

Yhteydenotot:

Tuomas Sarjanoja
ASVA -projekti
Nivalan Työpajasäätiö
puhelin 040 713 2027
tuomas.sarjanoja@nivala.fi

Nivalan Työpajasäätiön ASVA -projekti hakee työkokeilijoita. Työtehtävät muodostuvat Nivalan Työpajasäätiön puutyöpajalla ja yrityksissä tehtävistä, valmentautujakohtaisesti laadittujen suunnitelmien ja työtehtävien mukaisista työtehtävistä. Tehtävät liittyvät erilaisiin puu- ja massiivipuutuotteiden valmistukseen, levytuotteiden valmistukseen, töiden ja tuotteiden suunnitteluun ja prototyyppien valmistukseen.

ASVA -asiakaslähtöinen valmennusprojekti on Nivalan Työpajasäätiön valmennusohjelma työnhakijoille ja yrityksille, joilla on työvoiman tarvetta. Motivoituneelle työkokeilijalle rakentuu mahdollinen työura kumppaniyrityksessä.

Nivalan Työpajasäätiön toteuttaa valmennusohjelman yhteistyössä projektista kiinnostuneen yrityksen ja TE –toimiston kanssa.